фоо: pixabay.comНеобичайно топло за сезона време ни очаква днес. На много

...
фоо: pixabay.comНеобичайно топло за сезона време ни очаква днес. На много
Коментари Харесай

Високи температури и много слънце в събота

фоо: pixabay.com

Необичайно топло за сезона време ни чака през днешния ден. На доста места термометрите ще доближат 26 градуса. Освен това ще е безшумно и слънчево, идеално за разходки.

В утринните часове тук-там в равнините ще има мъгла. Около и след обяд от северозапад ще се появи раздрана междинна и висока облачност. Ще бъде съвсем безшумно. Минималните температури ще са сред 5° и 10°, в обособени котловини по-ниски, а оптималните - сред 21° и 26°.

В планините ще доминира слънчево време. Ще духа слаб, по високите и открити елементи до сдържан югозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 21°, на 2000 метра - към 15°.

Над Черноморието ще е най-вече слънчево. В утринните часове тук-там ще има мъгла. Ще е съвсем безшумно. Максимални температури на въздуха - сред 22° и 25°. Температурата на морската вода е 18-20°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР